Is klussen je lust en je leven? Voel jij je helemaal thuis op de winkelvloer? Ben je

klantvriendelijk, leergierig en bereid jezelf keer op keer te overtreffen?

Dan ben jij precies wat wij zoeken.

 

Woonplaza Oirschot is een all-in formule waarin “wonen en leven” centraal staan! Van bouwmaterialen tot speelgoed, van BBQ tot feesttenue, alles vind je bij Woonplaza Oirschot onder een dak! Met de formules BPG, Hubo, Decorette, Top 1 Toys – Speelgoed Oirschot en Big Party Shop bieden wij de klant een totaalpakket in wonen en leven!

Voor onze Hubo formule zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime (38 uur) allround montagedienst medewerker m/v, met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van een medewerker die in onze Hubo formule werkt?

In deze functie adviseer je de klanten in onze winkel op het gebied van klussen. Daarnaast ga je zelfstandig bij de mensen thuis montagewerkzaamheden verrichten zoals het monteren van zonwering, deuren, hang- en sluitwerk, horren en maatwerk kasten.

Dit vinden wij belangrijk:

 Kennis van gereedschappen, (bouw)materialen en techniek;

 Ervaring in klussen en/of montagewerkzaamheden;

 Oplossingsgerichte instelling;

 Goede communicatieve eigenschappen;

 Klantvriendelijk en servicegericht;

 In bezit van rijbewijs.

Wat verwachten we van jou?

Als allround montagedienst medewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Een opleiding in de detailhandel met als specialisatie doe-het-zelf of een gerichte opleiding tot timmerman met commerciële vaardigheden geniet de voorkeur.

Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je hebt gevoel voor netheid, je zorgt voor een nette presentatie van onze winkel, je heb geen moeite met meedenken en zelfstandig werken en hebt een passie voor alles wat met bouwen en verbouwen heeft te maken!

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een succesvolle formule waarbij service de belangrijkste pijler is?

Dan zit je goed bij ons. Als allround montagedienst medewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Geïnteresseerd om jezelf te overtreffen in deze uitdagende baan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Woonplaza Oirschot

T.n.v. Dhr. T. van de Wal

Haven 5

5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, info@woonplazaoirschot.nl

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.