Altijd al het visitekaartje willen zijn van een succesvolle winkelformule?
Ben je klant- en resultaatgericht in je werk?
Is bouwen, verbouwen en inrichten een van je hobby’s?

Woonplaza Oirschot is een all-in formule waarin “wonen en leven” centraal staan! Van bouwmaterialen tot speelgoed, van BBQ tot feesttenue, alles vind je bij Woonplaza Oirschot onder een dak! Met de formules Hubo XL, Decorette, Speelgoed Oirschot en Big Party Shop bieden wij de klant een totaalpakket in wonen en leven!

Voor de kassa en servicebalie van Woonplaza Oirschot zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze oproepkracht (nul uren) kassa/service medewerker, met natuurlijk passie voor onze producten! Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat betekent werken als oproepkracht kassa/service medewerker van Woonplaza Oirschot?

Jij vormt het hart van de werkvloer en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; het scannen van onze artikelen, het afhandelen van de betaling en het verlenen van service en advies over onze producten. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook tijdens de avonden, vakanties, zaterdagen, zon- en feestdagen te werken.

Wat verwachten we van jou?

Als oproepkracht kassa/service medewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. Vaak ben je de eerste aan wie een klant iets vraagt. Een vriendelijke servicegericht omgang met klanten is daarom een vereiste. Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je hebt gevoel voor netheid, je zorgt voor een nette presentatie van je werkplek, je heb geen moeite met meedenken en zelfstandig werken.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een all-in winkelformule met een grote diversiteit aan producten dan zit je goed bij ons. Als oproepkracht kassa/service medewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Veder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen. Spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Woonplaza Oirschot
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 5
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, info@woonplazaoirschot.nl

Procedure: Twee weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden potentiële kandidaten uitgenodigd.