Wil je altijd kind blijven?
Ben je gepassioneerd van speelgoed? Is feesten één van je hobby’s?
Én kun je jouw passie voor speelgoed en feesten overbrengen op onze klanten?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Speelgoed Oirschot en Big Party Shop Oirschot zijn shop-in-shop winkels binnen Woonplaza Oirschot. Woonplaza Oirschot is een verzameling van winkelformules waar “wonen en leven “ centraal staan.

Voor de formule Speelgoed Oirschot en Big Party Shop Oirschot zijn wij opzoek naar een:

Ambitieuze fulltime (38 uur) assistent-shopmanager, met natuurlijk een passie voor speelgoed en feestartikelen!

Wat houdt de functie van assistent-shopmanager in?

Jij vormt het hart van de werkvloer en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en medewerkers. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er tip top uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Ervaring met speelgoed, feestartikelen en een vriendelijk en servicegericht omgang met klanten is een vereiste. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken waaronder: goederen bestellen/inkopen en verwerken, zorgdragen voor de juiste presentatie van de producten, het maken van een goede werkplanning, begeleiden en coachen van medewerkers, een goede overdracht en terugkoppeling kunnen geven aan de shopmanager en uiteraard klanten helpen. Samen met je collega’s maak je een succes van onze shop!

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken! Je bent bereid om tijdens de Sinterklaasperiode en de carnavalsperiode geen vrij te nemen!

Wat verwachten we van jou?

Als assistent-shopmanager speelgoed en feestartikelen weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met speelgoed en feestartikelen. Naast deze ervaringen verwachten wij van onze nieuwe collega ook leidinggevende competenties!  Een opleiding in de detailhandel met de als specialisatie speelgoed geniet de voorkeur. Vaak ben je de eerste aan wie een klant of een medewerker iets vraagt. Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn hierbij de kerncompetenties voor deze functie. Daarnaast heb je gevoel voor netheid en een verzorgde presentatie van de winkel, heb je geen moeite met meedenken en overleggen, kun je medewerkers aansturen en motiveren en kun je zelfstandig werken.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een winkel en heb je een passie voor speelgoed en feestartikelen, dan zit je goed bij ons. Als assistent-shopmanager word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Veder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Heb je ervaring in de retail (het liefst in de speelgoed branche) en spreken bovenstaande punten je aan?

Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Woonplaza Oirschot

T.n.v. Dhr. T. van de Wal

Haven 5

5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, info@woonplazaoirschot.nl

Procedure: vier weken na het verschijnen van deze vacature volgt de selectieprocedure en worden geschikte kandidaten uitgenodigd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.