Wil je altijd kind blijven?

Ben je helemaal gek van speelgoed? Is feesten één van je hobby’s?

Én kun je jouw passie voor speelgoed en feesten overbrengen op onze klanten?

Dan ben jij degene die we zoeken!

Speelgoed Oirschot en Big Party Shop Oirschot zijn shop-in-shop winkels binnen Woonplaza Oirschot. Woonplaza Oirschot is een verzameling van winkelformules waar “wonen en leven “ centraal staan.

Voor de formule Speelgoed Oirschot en Big Party Shop Oirschot zijn wij opzoek naar een:

Ambitieuze fulltime (38 uur) verkoopmedewerker, met natuurlijk passie voor speelgoed en feestartikelen!

Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze speelgoed/feest afdeling te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou.

Wat betekent werken als medewerker van speelgoed Oirschot/Big Party Shop Oirschot?

Jij vormt het hart van de werkvloer en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de winkel er goed uitziet en dat klanten tevreden de deur uitlopen. Ervaring met speelgoed, feestartikelen en een vriendelijk en servicegericht omgang met klanten is een vereiste. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; goederen be- stellen/inkopen en verwerken, je verdiepen in actuele trends rondom speelgoed en feestartikelen,  artikelen prijzen, zorg   dragen voor de juiste presentatie van onze producten en uiteraard klanten helpen. Samen met je collega’s maak je een succes van onze afdeling!

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken!

Wat verwachten we van jou?

Als verkoopmedewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal MBO werk- en denkniveau en ervaring met kinderen, speelgoed en feestartikelen . Een opleiding in de detailhandel met de als specialisatie speelgoed geniet de voorkeur. Vaak ben je de eerste aan wie een klant iets vraagt. Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn hierbij de kerncompetenties voor deze functie. Daarnaast heb je gevoel voor netheid en een verzorgde presentatie van de winkel, heb je geen moeite met meedenken en overleggen en kun je zelfstandig werken.

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een winkel en heb je een passie voor speelgoed en feestartikelen, dan zit je goed bij ons. Als verkoopmedewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Veder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Heb je ervaring in de retail (het liefst in de speelgoed branche) en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Woonplaza Oirschot

T.n.v. Dhr. T. van de Wal

Haven 5

5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal  info@woonplazaoirschot.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.