Services

 

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Heb je hulp nodig bij een ingewikkelde klus? Of blijk het opmeten toch lastiger dan je had verwacht? Of heb je stijlsuggesties nodig? Geen probleem! Met ons aanbod van services helpen wij je graag. En onze montagedienst en professionele adviseur gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent, daar kun je op vertrouwen.

Verhuur

 

Onze machines worden door ervaren technici gecontroleerd en onderhouden, zodat ze steeds in een optimale staat verkeren. Daarnaast adviseren onze baliemedewerkers je met de keuze van de juiste machine. Klik ook op onderstaande link voor instructiefilmpjes van alle verhuur machinens.

Instructie filmpjes
  • Aanhangwagenverhuur

Inpakken en bezorgen

 

Met heel veel zorg pakken wij u cadeautje in. Bezorgen: Grote, zware spullen gekocht? Geen vervoer? Geen zorgen, wij maken het gemakkelijk voor je. Vraag naar de voorwaarden.

Opmeten

 

Horren, kasten of zonwering nodig? Voor al je maatwerk komen we eerst bij je thuis de maten opmeten. Zo weet je dat alles precies past.

Sleutels bijmaken

 

Een reservesleutel kan soms prima van pas komen. Handig om te weten dat je bij ons een extra exemplaar kunt laten maken. Wij kunnen enkelfrees sleutels, dubbelfrees sleutels, sleutels met een boorbaan en autosleutels met startonderbreking bij maken.

Verf mengen

 

Wij mengen verf naar jouw wens. Met een palet van 25.000 kleuren zit je persoonlijke voorkeur er zeker bij. Ook kunnen wij spuitbussen vullen. Wij mengen de volgende merken: Flexa, Ceta Bever, Histor, Histor One, Sigma, Wijzonol en eigen huismerk.

Zagen

 

Hout op maat nodig? Wij hebben een professionele zaagservice die al je hout exact voor je op maat zaagt. Handig!

Leggen

 

Geen tijd of zin om een nieuwe vloer te leggen? Geen punt. Wij leggen de vloer bij je thuis!

Monteren

 

Hulp nodig bij het monteren van een kast, deur , hor of zonwering? Wij monteren alle op maat gemaakte producten bij je thuis.

Kleuradvies

 

Kleuradvies? Lekker ontspannen thuis. Waar kun je de nieuwe kleuren voor je huis beter kiezen dan thuis?

Met een kopje koffie zittend op de bank of aan de keukentafel, met alle stijlsuggesties bij de hand? De professionele adviseur van Woonplaza Oirschot komt naar je toe. Samen kijken, de adviseur vraagt allereerst naar jouw persoonlijke smaak, je leefritme en de sfeer die je wenst. Samen observeren jullie de inrichting van je huis, het licht en de ruimte. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met de stijlsuggesties en kleurenwaaiers.