Big Party Shop

 

Big Party Shop de feestwinkel van Oirschot! Je vind hier alles wat je nodig hebt voor een feestje denk aan verjaardagsfeest, themafeest, versieringen, carnavalsdecoratie, leeftijdsfeestartikelen, vlaggen, bruiloftsversiering, verkleedkleding, fop-artikelen, pruiken, hoeden, Halloween, Oktoberfest, Communie, geslaagd, abraham, sarah, (Grimas) schmink, make-up, lenzen, geboorte en nog veel meer in Oirschot. Het is al meteen feest als je de 1000m2 Big Party Shop​ op de 1ste etage van Woonplaza Oirschot​ betreedt.

Big Party Shop

Kostuums voor groepen

Koppels, gezinnen of met je vrienden in één stijl als mini of grote carnavalsgroep. Met het gezin of groep vrienden in dezelfde outfit verkleed gaan is al lange tijd hot. Daarom verkopen wij koppelkostuums, duo kostuums en voor grote groepen! Als je nog geen carnavalskleding of themakostuums ideeën hebt, dan geven wij jou deze wel dankzij ons grote aanbod!

Schmink en accessoires

Een carnavalskostuum of een feestkostuum is tegenwoordig niet af zonder bijpassende attributen en een geschminkt gezicht. Het niveau komt zelfs steeds vaker in de buurt van professionele visagie. Omdat kinderen vanwege hun lichaamsvolume gevoeliger op stoffen kunnen reageren dan volwassenen, stelt dit extra hoge eisen aan de samenstelling van de producten. We verkopen daarom Grimas schmink die op ambachtelijke wijze make-up produceert voor de professionele- en de hobbymarkt, waaronder basisscholen en feestwinkels.

TV & Film helden Kostuums

Film, Games & TV: net als in de film. Altijd een superheld willen zijn? In de huid van jouw favoriete personage kruipen? Met carnaval of met een themafeest kan het! ‘Old-school’ superhelden zoals Batman en Mario zijn altijd populair, maar ook personages uit actuele films en series zoals New Kids en Breaking Bad zijn dit jaar enorm in trek.

OppoSuits Heren

OppoSuits Dames

OppoSuits Jongens

Luxe Carnavalsjassen

Leg Avenue (L.A.) Heren

Leg Avenue (L.A.) Dames

Leg Avenue (L.A.) Kids en Teenage

Kangoo onderbroeken

FunnySuits

Kleding

Kinderkleding

Carnavalswinkel Oirschot

Kom naar onze Megastore voor een zeer groot aanbod feest en feestartikelen en carnavalskleding en carnavalsartikelen. Je slaagt bij ons het hele jaar door. Zoek je bijvoorbeeld een superhelden kostuums? Ook vriendengroepen kopen feest kleding bij Big Party Shop in Woonplaza Oirschot.

Big Party Shop verkoopt Grimas schmink en make-up die zowel voor de professionele- en de hobbymarkt is. Alle producten van Grimas zijn glutenvrij en ongeparfumeerd.