Altijd al het visitekaartje willen zijn van een succesvolle winkelformule?
Ben je klant- en resultaatgericht in je werk?
Is bouwen, verbouwen en inrichten een van je hobby’s?
Én kun je jouw passie voor ons productassortiment overbrengen op onze klanten?

Woonplaza Oirschot is een all-in formule waarin “wonen en leven” centraal staan! Van bouwmaterialen tot speelgoed, van BBQ tot feesttenue, alles vind je bij Woonplaza Oirschot onder een dak! Met de formules Hubo, Decorette, Top 1 Toys – Speelgoed Oirschot en Big Party Shop bieden wij de klant een totaalpakket in wonen en leven!

Voor onze Hubo formule zijn wij op zoek naar een:

Ambitieuze fulltime/parttime (23 tot 38 uur) allround verkoopmedewerker, met passie voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft!

Spreekt deze omschrijving jou aan en ben je bereid om in jezelf en in onze formule te investeren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van een medewerker die in onze Hubo formule werkt?

Jij vormt het hart van onze Hubo winkel en bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de klant optimaal wordt geholpen en dat klanten tevreden de deur uitlopen.

Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken zoals; het bestellen van ons assortiment, het onderhouden van contacten met onze leveranciers, het adviseren van onze klanten en het presenteren van onze artikelen in de winkel. Daarnaast ben je werkzaam in de zagerij om onze houtproducten op maat te kunnen zagen voor onze klanten.

Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid om ook op zaterdagen, zon- en feestdagen te werken.

Wat verwachten we van jou?

Als allround verkoopmedewerker weet je van aanpakken en beschik je over een positieve instelling. We vragen minimaal mbo werk- en denkniveau en ervaring met onze producten. Een opleiding in de detailhandel met als specialisatie doe-het-zelf of een gerichte opleiding tot timmerman met commerciële vaardigheden geniet de voorkeur. Het kunnen bedienen van een zaagmachine is geen vereiste, maar is wel een pré!

Inlevingsvermogen en klantvriendelijk gedrag zijn de kerncompetenties voor deze functie. Je hebt gevoel voor netheid, je zorgt voor een nette presentatie van onze winkel, je heb geen moeite met meedenken en zelfstandig werken en hebt een passie voor alles wat met bouwen en verbouwen heeft te maken!

Wat hebben wij te bieden?

Gaat je hart uit naar werken in een succesvolle doe-het-zelf formule waarbij service de belangrijkste pijler is?

Dan zit je goed bij ons. Als allround verkoopmedewerker word je voor je inzet en verantwoordelijkheid beloond volgens onze CAO norm. Verder bieden we je de mogelijkheid (in overleg) om werk gerelateerde cursussen en opleidingen te kunnen volgen.

Heb je ervaring in de doe-het-zelf branche en spreken bovenstaande punten je aan? Stuur dan een sollicitatiebrief naar:

Woonplaza Oirschot
T.n.v. Dhr. T. van de Wal
Haven 5
5688 DR Oirschot

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Tim van de Wal, info@woonplazaoirschot.nl