Weber Barbecues

 

Barbecueën is in zowel zomer als winter een leuke activiteit. Briketten-, gas- en elektrische barbecues van goede kwaliteit dat dit ook bij winterse buiten-temperaturen goed mogelijk is. Weber barbecues zijn er in alle soorten en maten; van klassieke brikettenbarbecues tot gasbarbecues en van elektrische BBQ’s tot buitenkeukens. Bekijk het buitenleven in onze winkel direct alle Weber-modellen en ervaar het Weber barbecue gevoel!

Weber
Tuinmeubelen

Tuinmeubelen

 

Een loungeset kan bestaan uit een bank met fauteuils, tafel en een loungehoek. Hier zijn zelfs in hoogte verstelbare tafels mogelijk. Tuinsets zijn er van verschillende materialen. Parasols en paviljoens zijn er in diverse maten en soorten. Tuinmeubelen op de 1ste verdieping heeft een unieke collectie om te genieten van jouw tuin en het buitenleven.

Evenementen

Grootse Vuurwerkshow 2018 van Vuurwerk Oirschot

Grootse Vuurwerkshow 2018 van Vuurwerk Oirschot

dec 15, 6:30pm - dec 15, 10:30pm

Vuurwerk Oirschot
Haven 5
Oirschot,  5688 DR Map

Zaterdag 15 december is het weer zover! DE GROOTSE VUURWERKSHOW VAN Vuurwerk Oirschot! Dit jaar de 10de editie. Het terrein is vanaf 18.00 geopend en rond 19.00 zal de Vuurwerkshow gaan beginnen. Dit jaar natuurlijk weer met onze knallende professionele lijn, Red Wire Vuurwerk en een nieuwe lijn Essentials! Er is gezellige muziek aanwezig en De Cocktailcar zal voor de drankjes (tegen betaling) zorgen tijdens dit evenement. Ook zal er een demo zijn van Weber BBQ's van Woonplaza Oirschot in samenwerking met Passie Met Koken Michael. Dus blok je agenda en tot dan!... Bekijk meerBekijk minder

127 Geïnteresseerd  ·  42 Gaan
Laad meer